Gradel d.o.o. za graditeljstvo, proizvodnju, promet i usluge

Tvrtka za izvođenje svih građevinsko-obrtničkih i instalaterskih radova u izgradnji i opremanju objekata kako za tržište tako i za poznate investitore.

Tvrtka je opremljena svom opremom i sredstvima za rad u graditeljstvu (rovokopači, valjci, kran, mikseri za prijevoz betona, oplata – preko 1500 m2, skele – preko 5000 m2, kamion za prijevoz tereta i materijala sa samoistovarivanjem, kamionima za djelatnike i sitni materijal.

Tvrtka danas zapošljava 60 djelatnika svih profila i to: elektrotehničare, tehničare, zidare, izolatere, armirače, tesare, krovopokrivače, soboslikare, keramičare, parketare, bravare,vozače, limare, vodoinstalatere, elektroinstalatere, instalatere centralnog grijanja.

U svom vlasništvu posjeduje i kćeri tvrtke ‘BAU-ING ZAGREB’ d.o.o. za graditeljstvo, proizvodnju promet i usluge, Velika Gorica, Staro Čiče, Velikogorička cesta b.b. – prodaja građevinskog i ostalog materijala – sve za gradnju, te tvrtku ‘V.G. NADZOR’ d.o.o. za građenje, projektiranje i nadzor nad građenjem – specijaliziranu za projektiranje objekata i nadzor nad građenjem istih.
Temeljni kapital tvrtke ‘GRADEL’ iznosi 6.000.000,00 kuna.